Rolvsøy IF

Om RIF

Rolvsøy IF ble stiftet 17. april 1920 og har i dag ca 640 medlemmer, hvorav barne- og ungdomsgruppa består av ca 430 medlemmer. Rolvsøy IF er delt i to særidrettsgrupper - fotball og håndball. For de yngste, opp til 11 år, har vi en barneidrettsgruppe hvor allsidig trening står i fokus.

Vi driver vår klubb med en sosial profil hvor vår visjon er ”Flest mulig, lengst mulig”. Rolvsøy IF er en klubb hvor formålet blant annet er å skape en møteplass for fysisk og sosial aktivitet hvor barn og ungdom møter trygge og pliktoppfyllende voksne. Vi ønsker å bidra til at vi i lokalsamfunnet skal få et positivt oppvekstmiljø for våre barn og ungdommer.

For å kunne skape dette er Rolvsøy IF avhengige av at rammevilkårene er tilstede. De største utfordringene våre er at vi klarer å skaffe tilveie blant annet Ansvarlige tillitsvalgte, Kvalifiserte trenere / veiledere, Trygge og gode anlegg, Frivillighet (dugnad), Økonomisk trygghet

Rolvsøy IF har dekket opp de fleste verv, selv om noen har flere verv i klubben (ildsjeler). Det er i dag nærmere 90 personer i disse valgte funksjonene som legger ned et stort arbeid for å legge forholdene til rette.

Rolvsøy IF
Adresse: Svaneveien 52, 1662 Rolvsøy