Rolvsøy IF

Finn oss

Rolvsøy Idrettsforening og Rolvsøy Arena
Adresse: Svaneveien 52, 1661 Rolvsøy.

Vis større kart

Fra Fredrikstad,
Rv. 109, kjør mot Sarpsborg, i den siste rundkjøring på firefeltsvei, ta til høyre, du kjører da inn i Evjebekkveien, følg denne til du treffer Svaneveien, ta til venstre og idrettsplassen ligger på høyre hånd.

Fra Sarpsborg,
Rv. 109, kjør mot Fredrikstad, du passerer Østfoldhallen (ligger på venstre hånd, kjøpesenter/fotballhall), ta til venstre i første rundkjøring etter Østfoldhallen. Du kjører da inn i Evjebekkveien, følg denne til du treffer Svaneveien, ta til venstre og idrettsplassen ligger på høyre hånd.

Fra E6,
Du vil passere Østfoldhallen (ligger på venstre hånd, kjøpesenter/fotballhall), ta til venstre i første rundkjøring etter Østfoldhallen. Du kjører da inn i Evjebekkveien, følg denne til du treffer Svaneveien, ta til venstre og idrettsplassen ligger på høyre hånd.
For dere som kommer E6 fra Oslo/Moss til vårt anlegg er dette absolutt enkleste og korteste vei.

Rolvsøy Idrettsforening Rolvsøyhallen
Adresse: Hatteveien 47 1662 ROLVSØY

Vis større kart

Fra Sarpsborg.
Rv. 109, kjør mot Fredrikstad, ta til venstre i 1. rundkjøringen etter Rolvsøysund bru, ved Rema 1000. Følg Hatteveien til du ser parkeringsplass og en skole. Ta høyre, Rolvsøyhallen ligger rett frem.

Fra Fredrikstad
Rv. 109, kjør forbi Østfoldhallene, gjennom to rundkjøringer, ta til venstre i rundkjøringen ved Rema 1000. Følg Hatteveien til du ser parkeringsplass og en skole. Ta høyre, Rolvsøyhallen ligger rett frem.

Fra E6.
Ta av E6 ved Soli, (Shell stasjon og Veikro), kommer da inn på Rv. 112, følg denne til du treffer Rv. 109, ta til høyre mot Fredrikstad. Ta til venstre i 1. rundkjøring ved Rema 1000. Følg Hatteveien til du ser parkeringsplass og en skole. Ta høyre, Rolvsøyhallen ligger rett frem.

Rolvsøy IF
Adresse: Svaneveien 52, 1662 Rolvsøy